witty laadpalen Meet the witty family!

Eenvoudig te installeren en geschikt voor de residentiële en tertiaire toepassingen, de witty laadpalen voldoen aan de behoeften van elke klant en aan alle soorten installaties.

Meer info
Kabelkanalen Eenvoudig aanpasbaar aan uw project

In zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten wordt steeds vaker de witte RAL 9016 als basis-kleur vereist voor muren, deuren en ramen. RAL 9016 is een eigentijdse tint wit. Ideaal voor een fris, helder en licht interieur én het past uitstekend bij moderne designs en bij andere moderne kleuren. Daarom passen we de RAL 9010 van diverse kabelkanaalsystemen aan naar RAL 9016.

Meer info
Hager Ready Uw digitale assistent

Help uw bedrijf vooruit met de Hager Ready-app.
Werk sneller, blijf op de hoogte en krijg toegang tot support, allemaal met één druk op de knop.

Meer info

De vega kast

vega biedt veel voordelen : een snelle en eenvoudige installatie, een ongekende toegankelijkheid, een gemakkelijke bedrading, meer functies die uw dagelijks werk vergemakkelijken, betrouwbaarheid en veiligheid.

Wandapparatuur

Ontdek een compleet assortiment wandapparatuur om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht uw project. Residentieel of tertiair, nieuw of renovatie...

Hoe wij de huidige leveringen verbeteren.

Over de hele wereld worstelen bedrijven met leveringsproblemen, en voor het eerst in onze geschiedenis hebben wij onze klanten en partners niet naar behoren kunnen leveren.
U kunt er echter op rekenen dat we hard werken om deze situatie te verbeteren.

Catalogus en brochures

Newsletter