Registratie
  •  
  • Producten
    (E-catalogus)
  • Service
  • Contact
  • Over ons
  • Fr | Nl |
 

Het nieuw merk Hager...

De Hager groep neemt een strategische wending die van Hager een onvermijdelijke speler op de markt van de elektrische installatie van morgen moet maken. Vanuit een symbolisch oogpunt is het belangrijk deze ambitie te concretiseren.

Het nieuwe logo

Het logo vertegenwoordigt de grafische realisatie van de nieuwe ambitie van Hager :
  • in de eerste plaats evolueren we in continuïteit en zonder onderbreking. De blauwe kleur en de typografie zijn identiek, op die manier behouden we onze fundamenten.

  • vervolgens verstevigt het oranje dubbel punt de impact van het merk. Zijn frisheid geeft schittering en kracht aan het logo. Het introduceert tevens een verklaring : "dubbel punt Hager" is HET antwoord op alle vragen betreffende de elektrische installatie.
Ons productaanbod is aanzienlijk toegenomen. Vertrekkende van het basisberoep, de verdeelkasten, heeft Hager zijn aanbod mettertijd verrijkt door talrijke know-how te ontwikkelen : energiebeheer, automatismen, domotica, kabelkanalen, beveiliging van personen en diensten.

Voortaan zullen wij ons aanbod verzamelen in één enkel merk : Hager.

De 3-voudige oplossing voor uw dagelijkse taken

De verduidelijking van onze merkpolitiek is niet zonder gevolgen aangezien voortaan het Hager aanbod meer dan 4000 referenties bevat ! Teneinde het gebruik te vergemakkelijken, bieden wij u een nieuwe structuur aan dat ons aanbod organiseert in 3 OPLOSSINGEN die elk een specifieke kleur bezitten waardoor oplossingen identifieerbaar zijn.

Nieuwe verpakkingen

Hager past een ambitieuze aanpak toe genoemd E3 (Ethics, Environment en Eco-efficiency), met reële sociale en milieu-engagementen. Vanuit deze aanpak verenigen vrijwel alle nieuwe verpakkingen (95 %) leesbaarheid en duurzame ontwikkeling. De fabricage spiegelt zich direct aan de E3 met 100 % gerecycleerd karton, de afwezigheid van chemische papierverbleking en een minimaal gebruik van drukinkt.

Deze nieuwe verpakkingen zijn de concrete verwezenlijkingen van een constante evolutie van het merk op het gebied van design en milieu, en het resultaat van grote investeringen en de volle inzet van het bedrijf.

De nieuwe etiketten

De nieuwe Hager etiketten zijn leesbaarder : ze vereenvoudigen de herkenning van de producten en de stockbehandelingen zonder de referenties te wijzigen.

De nieuwe markering

De markering is een teken van de harmonisatie van het merk Hager en evolueert zonder ingrijpende verandering en met elegantie. Met zijn discretie en het verfijnde design verzekert de markering de kwaliteit van het desbetreffende product.
De modulaire producten kregen een typisch blauw logo en voor de verdeelkasten werd geopteerd voor een subtiel "kleur op kleur"-effect.