Registratie
  •  
  • Producten
    (E-catalogus)
  • Service
  • Contact
  • Over ons
  • Fr | Nl |
 

Het bedrijf Hager

Sinds 1955 heeft het familiebedrijf Hager het vertrouwen van de installatieprofessionals en de elektrische verdeling kunnen winnen.

De specialist in de elektrische installaties

Om het even welke elektrische oplossing – energieverdeling, kabelgeleiding, wandapparatuur of automatiseringscomponenten voor gebouwen - onze klanten weten dat ze in goede handen zijn dankzij een uitgebreid dienstenaanbod. Een innovatiegedrevenheid, oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn maken van Hager een marktleider.

Feiten en cijfers

Oprichting
In 1955, te Saarbrücken-Ensheim, door de broers Hermann en Dr. Oswald Hager samen met hun vader Peter Hager

Juridische vorm
Europese onderneming SE (Societas Europaea) sinds 2007

Kerncijfers (2016)
Omzet : 1,9 miljard euro
Medewerkers : meer dan 11 400
Productie-eenheden : 25
Aantal landen waarin onze producten en systemen op de markt gebracht worden : 136

Merken
Hager : biedt een volledig assortiment van producten en systemen voor elektrische distributie in woningen, professionele ruimten en industriële gebouwen.

Berker : Berker schakelaars en systemen worden over de hele wereld gebruikt om het leven comfortabeler, eenvoudiger en esthetischer te maken.

Bocchiotti : de specialist in de productie en verkoop van oplossingen en diensten van kabelgeleiding en kleine verdeelkasten voor huishoudelijke en industriële toepassingen.

Daitem : als uitvinder van draadloze alarmsystemen en de belangrijkste speler in de beveiliging van goederen en personen, is Daitem het toonaangevende merk voor installateurs en voorschrijvers.

Diagral : sinds 1990 is Diagral de eerste Europese fabrikant van draadloze alarmsystemen die door de eindklant zelf eenvoudig gemonteerd kunnen worden in de woning.

Efen : de specialist in beveiligingsinterfaces voor elektrische verdeelinstallaties conform de IEC / DIN-normen

Elcom : de specialist in moderne parlofoniesystemen en gepersonaliseerde communicatieoplossingen.

Producten en diensten aangeboden door de merken van de Hager Group
Energieverdeling en -meting
Beveiligings- en bedieningsapparatuur
Kabelgeleiding en aansluiting van de werkposten
Wandapparatuur (stopcontacten, schakelaars…)
Automatiseringscomponenten voor gebouwen
Beveiligingssystemen : alarmsystemen, rook- en bewegingsdetectoren
Beveiligingen en zekeringen voor de elektrische distributie
Parlofonie en gepersonaliseerde communicatieoplossingen

Huidige ontwikkelingsassen
Elektrische mobiliteit
« Ambient Assisted Living » (gebouwautomatisering die het dagelijkse leven van oudere en afhankelijke mensen vergemakkelijkt)
Intelligente woning / intelligent gebouwbeheer / intelligent netwerk (« smart grid »)
Energie-efficiëntie

Research & Development (R&D)
Aan de top van de innovatie staan om een lengte voorsprong te behouden op de markt met :
729 medewerkers werken in R&D
6 % van de omzet geïnvesteerd in R&D
3 000 gedeponeerde patenten

Verantwoordelijk bedrijf

Het milieubeleid is geïntegreerd in het engagement van de Hager groep inzake duurzaamheid.

Het bedrijf heeft als ambitie zijn eigen invloed op het milieu en draagt bij, om het even waar het gevestigd is, tot de eco-efficiëntie en tot de bescherming van het milieu.

Ons nieuw jaarverslag Hager Groep 2016 is nu beschikbaar !

Alleen door onze klanten echt goed te begrijpen kunnen we hen de gepaste aanbiedingen voorstellen.

De intelligente diensten of "smart services" zijn een manier om een opbouwend gesprek met onze klanten aan te gaan. Een duidelijker beeld krijgen van hun behoeften en hierop reageren door betere producten en oplossingen te bieden, zorgt voor een meerwaarde.

Daarom is ons meest recente jaarverslag gewijd aan de toegevoegde waarde die de "smart services" bieden. In deze editie volgen we in het bijzonder de snelle interventie-eenheid van Hager die ten dienste staat van onze klanten op het terrein. We interviewen Martin Kaiser, directeur van Hager Services en we stellen collega’s voor die alles in het werk stellen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. We halen ook het thema van de digitalisering in ons bedrijf aan, die het mogelijk maakt om nieuwe diensten aan te bieden en bestaande te verbeteren.

Over digitalisering gesproken... de toegevoegde waarde bevindt zich ook in de digitale versie van het Jaarverslag waar van veel artikelen extra digitale inhoud kan verkregen worden en dit vertrekkende vanaf de gedrukte versie. Download de applicatie "Hager Group Annual Report 2016/17" op iTunes of Google Play Store en richt uw smartphone op het speciale "+" symbool in het gedrukte jaarverslag. Dankzij “virtual reality” zal Daniel Hager zelf de essentiële thema's van ons Jaarverslag voorstellen !
Als uw voorkeur digitaal is, kan het jaarverslag van de Hager Group volledig online gelezen worden, uitgebreid met extra aanvullende video’s, audio, fotogalerijen, externe links en andere interactieve functies.

Word ambassadeur van de Hager Group door de digitale versie van ons Jaarverslag 2016/2017 op sociale netwerken te delen ! Zo zal u helpen om de zichtbaarheid van de Hager Group als 'beste werkgever’ te verhogen.

Wij wensen u veel leesplezier (en / of luisterplezier) met ons nieuw Jaarverslag !

Om de digitale versie te ontdekken, kunt u terecht op www.hagergroup.com/annualreport