Samen zorgen voor een  duurzame toekomst

Zij aan zij handelen
We willen alle­maal een rol spelen om de planeet schoner en aange­namer te maken - nu en voor toekom­stige gene­ra­ties. Als hoofd­merk van de Hager Group delen we de aanpak van het bedrijf op het gebied van duurzaam­heid. We noemen het E3: ethics, employees, envi­ron­ment. Onder­deel hiervan is onze Blue Planet Commit­ment (BPC). Het is onze belofte om al onze zake­lijke bedrijfs­ac­ti­vi­teiten te richten op een betere, scho­nere toekomst. En om uw eigen milieu-inspan­ningen te onder­steunen, richten we ons op het maken van duurzame producten en oplos­singen, zodat we samen de BPC kunnen reali­seren.

Hagergroup

Toekomst­be­sten­dige
oplos­singen

We bieden een keuze aan oplos­singen om uw klanten te helpen over te stappen op e-mobi­li­teit, energie te moni­toren of zelfs energie op te slaan! Krijg volle­dige controle over het ener­gie­be­heer van een gebouw zonder afbreuk te doen aan de bevei­li­ging of pres­ta­ties, en met volle­dige nale­ving van de regel­ge­ving.

Duurzaam
gepro­du­ceerd

Duurzame, robuuste producten zijn een belang­rijk ingre­diënt van een kool­stofarm bedrijf. Onze test­pro­ce­dures voor producten zijn beroemd strikt, wat resul­teert in producten en oplos­singen die gebouwd zijn volgens de hoogste Duitse tech­ni­sche normen. Misschien hoeft u ze wel nooit te vervangen!

Mili­eu­ver­kla­ringen en certi­fi­caten

Om de veilig­heid te garan­deren met respect voor het milieu, heeft u gratis toegang tot de mili­eu­do­cu­menten van onze producten. De rest volgt binnen­kort, dus blijf op de hoogte!


Wist u dat?

Minder uitstoot

Hager Group werkt aan een vermin­de­ring van de directe CO²-uitstoot met 50% in 2030. Bekijk onze corpo­rate website voor meer infor­matie. 

Wist u dat?

Productie

De meeste van onze produc­tie­lo­ca­ties passen reeds mili­eu­be­heer­sys­temen toe volgens ISO14001. Bij Hager Group verbe­teren we ook onze energie-effi­ci­ëntie met nieuwe machines die jaar­lijks tot 80 ton Co² besparen.

Wist u dat?

Duurzame verpak­king

U zult weinig nieuw plastic vinden in onze verpak­kingen. Bij Hager Group bestaat 80% van onze totale verpak­king uit karton en gebruiken we oplos­mid­del­vrije inkt op water­basis voor het druk­werk. Tegen 2024 zullen onze verpak­kingen 100% duurzaam zijn.

 

 

Wist u dat?

Nieuwe mate­ri­alen

Onge­veer 200 plastic onder­delen in onze producten zijn gemaakt van gere­cy­cled plastic. Lees meer op onze corpo­rate website over het ecode­sign van de Hager Group.


Part­ner­ships voor voor­uit­gang

Klaar om klimaat­ver­an­de­ring tegen te gaan? Samen kunnen we onze steden vorm­geven met gebouwen en oplos­singen die bijdragen aan een veili­gere, scho­nere wereld. Hier ziet u enkele mooie voor­beelden van succes­volle Hager part­ner­schappen met een duurzame aanpak!

Bekijk meer refe­ren­tie­pro­jecten

 

 



Vragen over duurzame ontwik­ke­ling?

Contac­teer onze speci­a­listen.