Registratie
  •  
  • Producten
    (E-catalogus)
  • Service
  • Contact
  • Over ons
  • Fr | Nl |
 

Samen zorgen voor een duurzame toekomst

Zij aan zijn handelen

We willen allemaal een rol spelen om de planeet schoner en aangenamer te maken - nu en voor toekomstige generaties. Als hoofdmerk van de Hager Group delen we de aanpak van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid. We noemen het E3: ethics, employees, environment. Onderdeel hiervan is onze Blue Planet Commitment (BPC). Het is onze belofte om al onze zakelijke bedrijfsactiviteiten te richten op een betere, schonere toekomst. En om uw eigen milieu-inspanningen te ondersteunen, richten we ons op het maken van duurzame producten en oplossingen, zodat we samen de BPC kunnen realiseren.

Toekomstbestendige oplossingen

We bieden een keuze aan oplossingen om uw klanten te helpen over te stappen op e-mobiliteit, energie te monitoren of zelfs energie op te slaan! Krijg volledige controle over het energiebeheer van een gebouw zonder afbreuk te doen aan de beveiliging of prestaties, en met volledige naleving van de regelgeving.

Duurzaam geproduceerd

Duurzame, robuuste producten zijn een belangrijk ingrediënt van een koolstofarm bedrijf. Onze testprocedures voor producten zijn beroemd strikt, wat resulteert in producten en oplossingen die gebouwd zijn volgens de hoogste Duitse technische normen. Misschien hoeft u ze wel nooit te vervangen!

Duurzaamheid bij Hager : E3


De Hager Group heeft haar visie op duur­zame ontwik­ke­ling vertaald naar een struc­tu­rele bena­de­ring onder de naam E3. Dat staat voor:

Ethics - omdat ethische principes onze handelingen bepalen

Employees - omdat we samen zoveel meer bereiken

Environment - omdat we willen bijdragen aan een veiligere en schonere wereld

Wat doet Hager concreet?

Minder uitstoot

Hager Group werkt aan een vermindering van de directe CO²-uitstoot met 50% in 2030. Bekijk onze corporate website voor meer informatie.

Nieuwe materialen

Ongeveer 200 plastic onderdelen in onze producten zijn gemaakt van gerecycled plastic. Lees meer op onze corporate website over het ecodesign van de Hager Group.

Duurzame verpakking

U zult weinig nieuw plastic vinden in onze verpakkingen. Bij Hager Group bestaat 80% van onze totale verpakking uit karton en gebruiken we oplosmiddelvrije inkt op waterbasis voor het drukwerk. Tegen 2024 zullen onze verpakkingen 100% duurzaam zijn.

Productie

De meeste van onze productielocaties passen reeds milieubeheersystemen toe volgens ISO14001. Bij Hager Group verbeteren we ook onze energie-efficiëntie met nieuwe machines die jaarlijks tot 80 ton Co² besparen.