Samen vorm­geven aan de elek­tri­sche wereld van de toekomst


Hoe we de huidige leve­rings­si­tu­atie verbe­teren


Met u, voor u

We leveren veilige en eenvou­dige elek­tri­sche producten en oplos­singen. Ook al zijn onze producten eenvoudig te gebruiken, we blijven tijdens het hele project aan uw zijde staan en werken met u samen.

 

Een duurzame toekomst 

We herde­fi­niëren elek­tri­ci­teit voor een effi­ci­ën­tere, scho­nere planeet. Onze teams doen onderzoek naar slim­mere en mili­eu­vrien­de­lij­kere mate­ri­alen en creëren nieuwe inge­ni­euze oplos­singen om het leven op aarde te verbe­teren. Zoals we alle­maal weten, wacht de toekomst niet.

 

Een fami­lie­be­drijf

Sterke waarden, dyna­miek en moed

In 1955 richtten Oswald Hager (1926-2017) en Hermann Hager (1928-2014) samen met hun vader Peter Hager het bedrijf Hager oHG op, een elek­tro­tech­ni­sche fabriek in Ensheim. Dit was de basis voor de huidige Hager Group.

In 1959 besloten de broers om Hager op twee stra­te­gi­sche loca­ties in Saar­brücken en Obernai te vestigen. Ze brachten hun onder­ne­merszin, toewij­ding aan hun klanten en visie op de toekomst met zich mee. Deze funda­menten werden de hoek­steen van het succes van Hager en zijn dat tot op de dag van vandaag.


We bieden u de oplos­singen en de onder­steu­ning die u nodig heeft!

Hier vindt u betrouw­bare elek­tri­sche oplos­singen voor kantoren, hotels, winkels, woningen en flat­ge­bouwen! De oplos­singen van Hager zijn zowel flexibel als evolu­tief, zodat altijd aan uw steeds veran­de­rende projec­teisen kan worden voldaan.


Wij hebben
wat u nodig heeft

The entire elec­trical world for you, with you. 

Energy distribution

Ener­gie­ver­de­ling

Oplos­singen die eenvoudig te instal­leren, effi­ciënt en veilig zijn voor uw klanten. Voor vandaag en op de langere termijn!


Ontdek meer

Energy management

Ener­gie­be­heer

Geef uw klanten de moge­lijk­heid om hun ener­gie­ver­bruik en -kosten onder controle te houden. Neem deel aan de ener­gie­tran­sitie met meet- en opti­ma­li­sa­tie­op­los­singen en draag bij aan een duurza­mere wereld.



Ontdek meer

Cable management

Kabel­ma­na­ge­ment

Breng energie daar waar uw klanten het nodig hebben. Ontwikkel een prak­ti­sche en esthe­ti­sche elek­tri­sche instal­latie, voor een effi­ci­ënte distri­butie van energie en data in gebouwen.




Ontdek meer

Writing accessories

Wand­ap­pa­ra­tuur

Breng vorm en functie, schoon­heid en robuust­heid in uw projecten met een einde­loze reeks mate­ri­alen en ontwerp­mo­ge­lijk­heden voor scha­ke­laars en stop­con­tacten. Details zijn belang­rijk!

 

 

Ontdek meer

connected homes

Home auto­ma­tion

Verbonden en intel­li­gent, domo­tica geeft de gebruiker controle over het huis. Van ener­gie­be­heer tot deur­com­mu­ni­catie, veilig­heid en duurzaam­heid worden gecom­bi­neerd om uw leven te vereen­vou­digen.

 

 

Ontdek meer


Refe­rentie-projecten

Als voor­beeld van ons meest recente en opmer­ke­lijke projecten in Europa presen­teren we enkele van de beste refe­ren­ties om te illu­streren hoe naad­loze part­ner­schappen en aanpas­bare oplos­singen in combi­natie met Hager kunnen leiden tot uitste­kende resul­taten die de verwach­tingen van onze klanten over­treffen. Zelfs bij complexe projecten staan we van A tot Z aan de zijde van onze klanten.

Feiten en cijfers

Bijna 13000 werk­ne­mers wereld­wijd. Voor u, met u

 

Meer dan 3000 actieve patenten

> 100 landen waar onze oplos­singen beschik­baar zijn

 

20 produc­tie­lo­ca­ties

 

2.8 miljard euro omzet

 

Hager Energy – landen waar onze oplos­singen beschik­baar zijn



Ontdek Hager Group

Als u meer wilt weten over onze geschie­denis, loca­ties en de merken van de Group, klik op de onder­staande link!