Stiel-Art Lier

Stiel-Art : metaalartiesten onder stroom!

In een productieomgeving is een betrouwbare installatie onontbeerlijk om alle activiteiten vlot te laten verlopen. Ook laadpalen worden hoe langer hoe meer een evidentie op een bedrijfsparking. Wat dat alles betreft, mogen de metaalkunstenaars van Stiel-Art op hun beide oren slapen dankzij de voorbedrade verdeelkast en het laadstation van Hager.

Stiel-Art is gespecialiseerd in metaalwerk op maat. Al jarenlang fabriceren Steven Herteleer en zijn personeel echte metalen eyecatchers, zoals trappen, leuningen, poorten en ramen. Sinds 2021 is de zaak gehuisvest in een nieuwbouwpand in Lier.
Stevens vader, Guy Herteleer, zorgde voor de elektriciteitswerken. “Ik doe voornamelijk residentiële projecten, maar hiervoor maakte ik graag een uitzondering”, laat de installateur optekenen.

Voorbedrade verdeelkast

Guy is al jarenlang trouwe klant van Govaerts en klopte er ook voor dit project aan. Govaerts bracht hem in contact met Dirk De Moor, Sales Engineer bij Hager.
“Met HagerCad ontwierp ik het hoofdverdeelbord. Die ontwerpsoftware stellen we ook gratis ter beschikking van installateurs. Vervolgens zat ik met Guy samen om tot een definitieve offerte te komen. Daarna werd het voorbedrade bord op de werf geleverd”, legt Dirk uit.

Laadpalen witty park

Enkele maanden later volgde een uitbreiding van de installatie: Steven zocht een laadstation voor zijn elektrische wagen. De oplossing kwam opnieuw van bij Hager: Witty park.
Dirk: “Dit laadstation heeft twee laadpunten van 22 kW, maar ook twee klassieke stopcontacten voor bijvoorbeeld een e-bike of stofzuiger. Daarnaast is er een kWh-teller per laadpunt. In de zuil is voldoende ruimte voor beveiliging en communicatiemodules.”
Voor Guy was het de eerste keer dat hij dit laadstation installeerde. “Maar het verliep zeer vlot. Een specialist van Hager komt bij de eerste opstart gratis ter plaatse helpen”, verduidelijkt hij.
“Het is een unieke service voor installateurs”, vult Dirk aan. “De vraag naar laadpunten neemt alleen maar toe, dus een goede ondersteuning is cruciaal. In dat kader geven we bijvoorbeeld ook opleidingen rond EV-laden.”
Steven is bijzonder tevreden over zijn laadpaal: “Het toestel ziet er goed uit, werkt vlot en laat ons tot twee voertuigen laden. Wanneer ons wagenpark verder elektrificeert, overweeg ik zeker opnieuw laadpunten van Hager.”

Laadpalen van Hager

Hager heeft laadpalen voor elk residentieel en tertiair project. Witty start is een voorgeconfigureerde oplossing voor woningen, mét geïntegreerde 6mA DC-aardlekbeveiliging. Witty share is een communicerende laadpaal met één laadpunt, ideaal voor appartementen, retail of publieke parkings. Witty park is een communicerende laadpaal met twee laadpunten. Dit toestel is bijzonder geschikt voor onder meer bedrijfsparkings. Uw eerste project? Hager helpt u bij de opstart.

In samenwerking met :

Installateur : Herteleer Guy
Redactie + beelden : Gibed
Contactpersoon Hager : Dirk De Moor - vertegenwoordiger Noord-Antwerpen en Noord-Limburg - GSM : 0497/43.65.29